Vigtigt at øge tilgængelighed

Sundhedsstyrelsen og Lægernes Vaccinations Organisation anbefaler at ældre over 65 år, gravide og kronisk syge hvert år vaccineres mod influenza. Kun ca. 50 % af alle risikopatienter tager imod dette tilbud, og det er derfor vigtigt at maksimere tilgængeligheden til influenzavaccination for borgerne. Se hvem der får en influenzavaccination gratis her.

Samarbejde med praktiserende læger

Lægernes Vaccinations Organisation arrangerer sammen med lokale praktiserende læger influenzavaccinationsarrangementer på apoteker i hele landet i oktober måned.

Fokus er på fagligheden. Vaccinatørerne er højt uddannet, og ved ethvert arrangement fungerer en lokal praktiserende læge som bagvagt, hvis uheldet skulle være ude. Det giver patienterne en høj grad af sikkerhed og støtter samtidig op om apotekernes fokus på faglighed.

På denne måde styrkes samarbejdet mellem apoteket og de lokale praktiserende læger.

Fokus på fagligheden

De danske medier er periodevis fyldt med skrækhistorier om medicinbrug og vacciner. Hos Lægernes Vaccinations Organisation ønsker vi at være med til at få aflivet ukorrekte myter samtidig med at få sat fokus på de reelle fordele der er ved vaccination.

Vores mission er således at flytte fokus tilbage til fagligheden.

Tilmeld apotek

Det er let at tilmelde apoteket. Klik her for at tilmelde apotek.