Refusion fra sygeforsikring Danmark

Er du medlem af sygeforsikring Danmark, får du refunderet 50 % af din betaling, ligegyldigt hvilken forsikringsgruppe du er medlem af. Refusionen fra Danmark kan opnås på en af følgende måder:

  • Log ind med NemID på www.sygeforsikring.dk og upload den kvittering du har modtaget pr. mail.
  • Print din kvittering, anfør CPR-nr. med kuglepen og send kvitteringen med posten til Sygeforsikring ”danmark”.

Spørgsmål og svar

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har modtaget en mail med kvittering?
I første omgang er det en god ide, at tjekke om kvitteringen er havnet i spamfilteret, hvilket sker jævnligt. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du blot sende en mail til info@sikkervaccination.dk. Angiv dit fulde navn, hvilket apotek du er blevet vaccineret på samt dato for vaccination, så sender vi din kvittering hurtigst muligt.

Hvordan bliver refusionen fra ”danmark” udbetalt?
Det mest normale er en bankoverførsel, hvilket dog kræver at ”danmark” har dit kontonummer. Dette kan indtastes på dit-danmark.dk under tilskud/kontonummer. Hvis ”danmark” ikke har dit kontonummer vil der i stedet blive sendt en check, hvilket koster 30 kr. i check gebyr. Efter den 1. december 2016 er det dog kun muligt at få tilskuddet udbetalt ved bankoverførsel.

Hvorfor har jeg ikke modtaget nogen refusion fra ”danmark”?
Du kan gå ind på dit-danmark.dk for at se udbetalingstidspunkter og/eller bestille en udbetaling. Dit tilgodehavende er normalt synligt på dit-danmark.dk et par dage efter din kvittering er modtaget. Hvis dette ikke er tilfældet bør du kontakte sygeforsikring ”danmark”.

Er det muligt at modtage refusion for vaccinationer jeg har fået før jeg blev medlem af Sygeforsikring ”danmark”?
Nej, du kan kun få refusion for vaccinationer, du har fået, mens du har været medlem af sygeforsikring ”danmark”.

Kan jeg modtage refusion hvis jeg har en basis-sygeforsikring?
Nej, en basis-sygeforsikring er et hvilende medlemskab af ”danmark”, som ikke giver ret til at modtage refusion for behandlinger.

Gå til vaccinationspriser